Foshnja e porsalindur refuzon të largohet nga nëna e saj

Shumë gra ëndërrojnë të bëhen nënë dhe të kujdesen për familjen e tyre. Kur një grua mbetet shtatzënë, është përgjegjësi e burrit të kujdeset për shëndetin e saj.

Të jesh shtatzënë nuk është lehtë sepse gjatë periudhës së shtatzënisë, gratë bëhen shumë të ndjeshme, kështu që njerëzit duhet të jenë të durueshëm gjatë shtatzënisë.

Nuk është e lehtë të mbash një foshnje për 9 muaj. Të gjithë e dimë se procesi i lindjes përcillet me shumë dhimbje, por të shohësh foshnjën për herë të parë pas lindjes është diçka shumë e veçantë.

Brenda solli në jetë vajzën e saj më 5 prill në Spitalin Santa Monica në Brazil. Në videon më poshtë, mund ta përjetoni momentin magjik kur foshnja ka kontaktin e parë me të.

Ajo që ndodh më pas do t’jua shkrijë zemrën. Videoja ishte bërë menjëherë hit në rrjete sociale, duke mahnitur të gjithë. Shikojeni më poshtë:

Na bëni Subscribe në Youtube