Marketing

Portali pergatit.com ju ofron mundësi të reklamoni çdo gjë të përshtatshme dhe me interes për lexuesit tanë të recetave.

Pse të reklamoni në pergatit.com?Marqueting

  • Është ueb-faqja me mundësinë më të lehtë dhe më të shpejtë që lexuesit tanë të vijnë deri tek ju, për shkak të dizajnit të thjeshtë dhe jo të komplikuar të faqes.
  • Kemi 2-3 faqe në Facebook me aktivitet të madh.
  • Kemi strukturë dhe koncept të veçantë, ndryshe nga portalet e tjera të gatimit (Që do të thotë se mënyra se si shfaqen reklamat tuaja bën që lexuesit tanë me më shumë gjasë të ndalen tek reklama juaj).

Kush e viziton pergatit.com?
Vizitorët e portalit janë shumica femra, që i takojnë grup-moshës 18-55 vjeç.

Kontakti:
pergatit.com
info@pergatit.com
Prishtinë, Kosovë