Tag: specat djegës

Yndyrën
Këshilla

Këto ushqime largojnë yndyrën në gjak

Nëse keni kolesterol të lartë dhe nuk e dini se çfarë të bëni, vendi i parë ku duhet të shihni në këtë situatë është pjata. Nëse jeni mësuar të hani hamburger dhe pulë të pjekur, atëherë ushqimi i shëndetshëm mund t’ju duket pa shije, por […]