Tag: stresi

Këshilla

Këto janë dobitë e çajit të zi

Çaji i zi duket se është shumë i mirë për shëndetin, pasi që ka shumë dobi për të. Një nga dobitë e tij është që parandalon sëmundjet e zemrës dhe është qetësues i mirë kur kemi stres. Gjithashtu, çaji i zi është shumë i mirë […]

Këshilla

Ju vonohet cikli menstrual? Kjo është arsyeja!

Kur ju vonohet cikli menstrual, gjëja e parë që ju shkon në mendje është: “Mos jam shtatzënë?”. Por relaksohuni, një cikël i vonshëm menstrual nuk është gjithsesi një shenjë se mund të jeni shtatzënë. Këto janë arsyet pse ju vonohet cikli menstrual: Stresi Stresi shkakton […]