Tag: të humbasësh 9 kg për 2 javë

Këshilla

Dieta Gjermane, të humbësh 9 kg për 2 javë?

Kjo dietë është përgatitur nga Instituti Gjerman i Ushqimit. Në këtë dietë është marrë parasysh parimi i moscënimit të marrjes së vlerave ushqyese në sasinë e duhur si dhe ulja në peshë në mënyrë të konsiderueshme, rekomandohet kryesisht për personat me obezitet të mesëm dhe […]