Tag: thartirë

Këshilla

Ky ushqim largon thartirën në lukth

Shumica e njerëzve kanë problem me lukth, gjithmonë si pasojë e gabimeve tona ushqimi shëndërrohet në armikun e trupit tonë, por nëse e dimë se çfarë dhe kur të hamë, atëherë ushqimi shëndërrohet në melhem ose ilaç për sëmundjet dhe problemet e ndryshme shëndetësore. Problemet […]