Tag: tortë piramid me keksa dhe banane

Ëmbëlsira

Tortë piramidë me keksa dhe banane

Përbërësit: 2 pako keksa katrore, 6 banane, 2 puding vanile, 1 çokollatë, 1 litër qumësht. Përgatitja: Fillimisht keksat shtrihen në tepsi, shtrojmë qese plastmasi më pas rendisim 3 rende keksa. Sipër shtojmë fillin që e kemi përgatitur paraprakisht (pudingun vanile), e përgatisni sipas udhëzimeve në qese. Pasi […]