Tag: Tost picë

Drekë

Picë samun në shtëpi

Përbërësit për katër persona: dy purri, 600gr këpurdha, 2 pitalka, majonez, djathë parmezan, proshutë dhe salcë domatesh. Përgatitja: Copëtojmë purrinin dhe këpurdhat dhe i ndajmë pitalkat përgjysmë. Lyejmë të dyja gjysmat e pitalkës me majonez. Shtojmë djathin parmezan në mënyrë të barabartë me pitalkat. Më […]