Tag: yndyra

Këshilla

Pse disa njerëz hanë shumë e kurr nuk trashen

Shumë prej nesh e njohim dikë që hanë çfarë të dëshirojnë dhe përsëri nuk shtojnë peshë fare. Shkencëtarët kanë analizuar trupat e njerëzve që hanë ushqime të ndryshme por përsëri mbesin të dobët. Njerëzit që janë natyralisht të hollë mund të jenë në gjendje që […]