Tag: zbardhja e dhomve

Këshilla

Receta që zbardhë dhëmbët për 2 minuta

Merreni një copë pambuk dhe prekeni në përzierjen e sodës, më pas aplikojeni në dhëmbët tuaj. Kur është fjala për zbardhjen e dhëmbëve, ne shpesh besojmë se duhet të shkojmë në ndonjë dyqan dhe të shpenzojmë shumë, duke blerë produkte që zbardhin dhëmbët. Siç edhe […]