Ne

pergatit.com është një uebfaqe recetash ushqimore dhe këshilla shëndetësore me bazë në Kosovë, i themeluar më 2016. Në këtë uebfaqe do të gjeni receta ushqimi të ndryshme, të lehta dhe të shijshme. Përgatitje nga ushqimet për mëngjes, drekë dhe darkë, e deri tek pijet dhe ëmbëlsirat e ndryshëm. Prej ushqimit të përditshëm, e deri tek menytë solemne. Është një uebfaqe me receta ushqimi nga trevat tona, por edhe me receta të vendeve të ndryshme të botës. Në këtë uebfaqe do të mund të gjeni edhe këshilla të ndryshme për shëndetin, të ushqyerit dhe jetesën. Përveç këtyre, në këtë portal do të gjeni edhe artikuj argëtues, që kanë për qëllim frymëzimin e njerëzve – veçanërisht grave.

info@pergatit.com
Prishtinë, Kosovë
(+383) 049 365 024

Na gjeni në Facebook: pergatit.com dhe 1000 RecetaGjithashtu edhe në INSTAGRAM

Keni pyetje? Na kontaktoni!