Këshilla

agjërimi
Këshilla

Çfarë i ndodh trupit tuaj gjatë agjërimit

Në Ramazan, myslimanët agjërojnë çdo ditë nga mëngjesi deri në mbrëmje një muaj të tërë, më poshtë do të paraqesim disa informacione interesante në lidhje me atë që çfarë i bën agjërimi trupit tuaj gjatë këtyre 30 ditëve të Ramazanit. Agjërimi: Ndryshimi në Fazën 1 (Dita […]

dhjetor
Këshilla

Ushqimet që duhet t’i hani në dhjetor

Në dhjetor duket sikur edhe ushqimet marrin ngjyra festive. Dhe nuk mund të mos mendosh për gjelin e detit të mbushur e të pjekur mirë, përsheshin karakteristik apo sallatërat e shumta që servirin amvisat shqiptare. Tani është fundi i sezonit të kungujve dhe gështenjave, ndaj […]