Tag: ajvar

Drekë

Receta e dukagjinit për ajvarin më të mirë

Shfrytëzoni sezonin e specave dhe domateve dhe filloni përgatitjen e zahireve. Në grupin maniak të kuzhines njëra prej zonjave të grupit Visare Krasniqi e ka treguar mënyrën dukagjinase se si mund të përgatitni ajvar shumë të shijshëm. Më poshtë e keni recetën sipas saj: Specat i […]