Tag: alergji

Këshilla

Shenjat e para të alergjisë dhe intolerancës ushqimore

Intoleranca ushqimore i referohet vështirësisë së tretjes së disa lloje ushqimesh. Është e rëndësishme të kuptohet që intolerance ushqimore ndyshon shumë nga alergjia e ushqimeve. Alergjitë nga ushqimet nxisin sistemin imunitar, ndërkohë që intoleranca ushqimore nuk e bën këtë. Disa persona vuajnë nga problmet me […]