Tag: aneminë

Këshilla

Ftoi i shëron këto sëmundje

Ftoi është frut i vendeve të ngrohta dhe përdoret për shumë arsye. Njerëzit e përdorin ftoin si frut organik ose si pluhur, ekstrakt apo çaj për problemet si gripi, ftohja, dhimbjet e barkut, inflamacioni gastrointestina e shumë gjëra të tjera. Nga ana tjetër, farat e […]