Tag: çfarë ndodh nëse i hani 12 kumbulla në ditë

Këshilla

Çfarë ndodh nëse i hani 12 kumbulla në ditë

Kjo mbretëreshë e pashmangshme e bart një tjetër “brez mbretëror” është zgjedhja e parë tek kapsllëku. Ajo është një përzgjedhje e pashmangshme e çdo amvise e cila e përgatit ushqimin për dimër, ndërsa përveçse që përdoret për përgatitjen e marmelatës dhe reçelit, sigurisht që është […]