Tag: salmoni

Këshilla

Harroni proteinat, kështu mund të shtoni peshë shpejt

Doktorët zakonisht ua rekomandojnë shtimin e peshës personave të cilët kryesisht kanë peshë të vogël, sepse edhe nënpesha mund të shkaktojë probleme shëndetësore. Por, përveç këtyre, edhe bodibuilderët dhe atletët tjerë kërkojnë shtimin e peshës përmes shtimit të muskujve. Sipas Qendrave të Kontrollit dhe Parandalimit […]