Tag: si të ushqehemi në ramazan

Këshilla

Si të ushqehemi në Ramazan?

Koha e gjatë e agjërimit dhe një ushqyerje e gabuar shkakton ngadalësimin e metabolizmit, çrregullimin e nivelit të sheqerit në gjak , lodhje, nervozizëm, dhimbje koke dhe probleme në tretjen e ushqimit. Çfarë duhet pasur kujdes për një muaj të shëndetshëm Ramazani? Le të ngrihemi […]