Tag: vezët me njolla gjaku

Këshilla

A duhet ti hamë vezët me njolla gjaku?

Shumica e njerëzve shqetësohen nga fakti kur shohin vezë me njolla të kuqe si gjaku, dhe shpesh qëndrojnë të dyshimtë se a duhet vërtetë ti konsumojnë apo jo. Në vazhdim po ju paraqesim disa nga faktet që tregojnë se nuk duhet të shqetësoheni. Ja se […]