Ilaçi me sodë të bukes dhe mjaltë i shëron këto sëmundje

Ideja se përzierja e sodës së bukës me mjaltë duket e tmerrshme për shkak se qelizat e kancerit ushqehen me sheqer, mirëpo në këtë rast sheqeri vepron në mënyrë tjetër.

Qelizat e kancerit do të dështojnë të përdorin sheqerin për t’u rritur për shkak se soda e bukës do t’i neutralizojë ato komplet.

Mjalti jep efekte të ndryshme në qelizat e kancerit dhe falë shurupit, soda e bukës do të ketë mundësinë të futet dhe t’i shkatërrojë qelizat kanceroze.

Përbërësit: Sodë buke, Mjaltë

Përgatitja: Përzieni një pjesë të sodës së bukës me tri pjesë të mjaltës. Përzieni përbërësit mirë dhe gatuajeni ilaçin në zjarr të ulët për 10 minuta ose më shumë. Posa të përfundojë gatimi, ilaçi është gati për t’u përdorur.

Ilaçi duhet të konsumohet tri lugë gjelle gjatë tërë ditës në një periudhë kohore prej një muaj, gjatë kësaj terapie duhet të shmangni konsumimin e mishrave, sheqerit etj. /pergatit.com