Pse na dhemb trupi kur ndryshon koha?

Ndryshimi i shpeshtë i temperaturave dobëson imunitetin tuaj. Ndryshimi i presionit të ajrit mund të shkaktojë dhembje të nyjeve të trupit.

Temperaturat e ulëta ngushtojnë enët e gjakut. Kjo do të thotë që gjatë verës shtypja e gjakut është më e ulët.

Poleni mund t’u shkaktojë dhimbje koke njerëzve me alergji. Njerëzit me diabet do të kenë më shumë probleme gjatë motit të ftohtë.

Dhe më shumë arsye pse na dhemb trupi kur ndryshon koha mund t’i mësoni në videon më poshtë të Ndryshe: