Recetë magjike nga mjalti për shërimin e kollit

Ky ilaç i mrekullueshëm dhe natyror është përdorur për trajtimin nga të ftohurit dhe është përdorur edhe për trajtimin e sëmundjeve të traktit respirator.

Përshkak të aktivitetit të lart biologjik së bashku me një shtresë mjalti, mund ta hidhni në mukusin tuaj që zakonisht paraqet sulme të rënda të kollitjes.

Përbërësit për recetën:

Vaj, Mjaltë, Miell, Pecetë dhe shirit ngjitës.

Kjo recetë është njëra nga më efektivet që mund të hasni në ndonjë ilaq natyral, mjalti i kombinuar me këto produkte tjera ushqimore, eliminon për një natë kollitjet më të këqija.

Gjëja më e mirë nga kjo recetë  magjike është se ajo rekomandohet edhe për të rriturit edhe për fëmijët. /pergatit.com