Tag: akull

hemorroidet
Këshilla

Harrojeni mjekun, hemorroidet hiqen kështu

Hemorroidet prekin 50% të popullsisë pas  moshës 50 vjeç. Mund të jenë të brendshme ose të jashtme dhe ndonëse rrallëherë prania e tyre mund të jetë një rrezik serioz shëndetësor, ato shkaktojnë shqetësime për këdo që është prekur prej tyre. Po çfarë janë hemorroidet? Hemorroidet […]