Tag: Biskota me kafe

Mëngjes

Biskota me kafe

Përbërësit: 400gr miell, 250gr margarinë, 200gr sheqer, 6 lugë kafe të ftohtë, 2 sheqer vanilje, 2 lugë kakao, një pluhur për pjekje. Udhëzimet: Margarina e mbajtur në temperaturë ambienti tundet me sheqerin dhe sheqer vaniljen, më pas shtohet kafeja, mielli, pluhuri për pjekje dhe kakao. Pasi […]