Tag: Bombica

Darkë

Toptha me gjizë dhe mish pule

Sot kemi vendosur t’ju tregojmë një recetë të topthave që nuk është desert. Receta është mjaft e lehtë dhe topthat bëhen shumë të shijshëm për t’u ngrënë me çaj. Përbërësit: Përgatitja: Fillimisht marrim 150gr mish pule të tymosur ashtu siç e shikoni në video, e […]