Tag: bounty

bounty
Ëmbëlsira

Bounty rolladë pa pjekje

Bounty rolladë është një ëmbëlsirë që e duam të gjithë, kjo për arsye se ka një shije fantastike dhe përgatitet shumë shpejt, speciale kur keni mysafirë të pa ftuar. Përbërësit për Bounty rolladën janë: 400gr biskota të bluar (çfare të dëshroni) 30gr kakao 120gr sheqer […]