Tag: bukë bajate

bajate
Këshilla

Kështu mund ta zbusni bukën bajate

Nuk jeni të detyruar ta hidhni bukën bajate – ndiqni këshillat tona dhe sërish kënaquni me fetat e bukës së butë. Ekzistojnë shumë mënyra si ta zbusni bukën bajate, transmeton pergatit. Mënyra e parë është zbutja në furrë. Furrën nxeheni në 180 gradë, ndërkaq bukën […]