Tag: bukës

bukë
Drekë

Receta e bukës më të butë ndonjëherë

Shumë e butë dhe e shijshme, kjo është buka e përsosur ndryshe nga ajo e zakonshmja që e hamë çdo ditë. Përbërësit: 200ml qumësht 100ml ujë 100ml vaj 2 të bardha të vezës 7g maja 2lgj sheqer 800g miell 1lgj kripë Për lyerje: Gjalpë 2 […]