Tag: Çaj

Këshilla

Këto janë dobitë e çajit të zi

Çaji i zi duket se është shumë i mirë për shëndetin, pasi që ka shumë dobi për të. Një nga dobitë e tij është që parandalon sëmundjet e zemrës dhe është qetësues i mirë kur kemi stres. Gjithashtu, çaji i zi është shumë i mirë […]

Këshilla

Arsyet pse ju dhembin gjokset

Arsyet pse gjokset dhembin mund të jenë të ndryshme, këto janë disa prej tyre. Ndryshimet hormonale Shkaku më i zakonshëm i dhimbjes së gjokseve kanë të bëjnë me një ndryshim hormonal që vjen së bashku me periodat tuaja. Ky reagim normal trupi me ndryshimet e […]