Këto janë dobitë e çajit të zi

Çaji i zi duket se është shumë i mirë për shëndetin, pasi që ka shumë dobi për të. Një nga dobitë e tij është që parandalon sëmundjet e zemrës dhe është qetësues i mirë kur kemi stres.

Gjithashtu, çaji i zi është shumë i mirë për kocka, pasi ndihmon që të keni kocka më të shëndetshme. Madje, ai është shumë i mirë për parandalimin e kancerit të gjirit – sidomos gjatë menopauzës.

Kjo video më poshtë e Ndryshe tregon më shumë për dobitë e çajit të zi. Shikojeni atë: