Tag: ciste

Këshilla

Zhdukni cistat duke i ngrënë këto ushqime

Cistat kryesisht krijohen në vezore dhe më rrallë në pjesë tjera të organizmit. Cistat në mitër ose para-ovariane janë kryesisht cista të zhvillimit, ato krijohen gjatë zhvillimit të organeve seksuale dhe nuk kanë nevojë të hiqen, nëse nuk janë të mëdha dhe nëse nuk shkaktojnë […]