Tag: roladë me biskota

Ëmbëlsira

Roladë me biskota të bluara

Përbërësit: Qumësht, një pako biskota të bluar (përdorni dy pako nëse dëshironi më shumë roladë), 1 pako mak, banane. Përgatitja: Në një enë shtojmë biskotat e bluara, 1 pako mak dhe e përziejmë masën (i hidhni mak sa të doni) më pas tek masa e […]