Tag: rrobat

Këshilla

Kujdes! Mos i lani më rrobat në 30 gradë

Makina e larjes së rrobave në temperatura të ulëta lejon zhvillimin dhe bartjen e baktereve nga rrobat e zakonshme me peshqirët e kuzhinës, të cilët mund të shkaktojnë infeksione në familje. Temperaturat e ulëta në programet ekonomike për larjen e rrobave, nuk janë të mjaftueshme […]