Tag: Shtatzania

Këshilla

Recetë natyrale për largimin e shenjave pas lindjes

Strijat janë vija të bardha ose të kuqe që shfaqen në lëkurë kur shtoni peshë menjëherë ose dobësoheni, pas shtatzënisë ose kur trupi zgjatet shumë gjatë adoleshencës. Megjithatë, ekzistojnë disa metoda natyrale për largimin e tyre. Receta më poshtë është natyrale dhe ndihmon në largimin […]