Tag: snickers

receta
Ëmbëlsira

Receta origjinale e tortës Snickers

Sot do të ndajmë me ju recetën e tortës së famshme me Snickers, ashtu siç e përgatisin në Kazakistan, prej ku edhe ka dalë receta e kësaj torte. Ajo është mjaft e shijshme dhe pasi ta hani, do të ju pëlqejë shumë. Përbërësit për brumin […]