Tag: tëmthi

Këshilla

Pija me limon që heq gurët në idhëz

Disa kura natyrale që mund t’i përgatisni në shtëpi, për problemet e tëmthit dhe fshikëzës. Formula e përgatitjes, përdorimi dhe afati. Gurët e tëmthit krijohen nga forcimi ose kristalizimi i kolesterolit që depozitohet në fshikëzën e tëmthit. Gurët kanë përmasa të ndryshme. Ato mund të […]