Tag: toffife të bëra në shtëpi

Ëmbëlsira

Toffife të bëra në shtëpi

Përbërësit: Një margarinë, 3 pako karamela, 5 vezë, 5 lugë sheqer, 2 pako plazma, çokollatë për dekorim, lajthi për dekorim. Përgatitja: Fillimisht marrim 3 pako me karamela dhe i shkrijmë së bashku me margarinën në temperaturë të ulët ngadalë. Pasataj në anën tjetër tundim me mikser 5 […]