Tag: tortë e lehtë me arra dhe karamel

Ëmbëlsira

Tortë e lehtë me arra dhe karamel

Përbërësit: Keku opsional (cili ju pëlqen, munda ta përgatitni vet ose ta bleni të gatshëm), ndahet në mes dhe laget me qumësht. Për kremin: 400ml hoopla ( për ëmbëlsira), 400gr karamel i përgatitur në kushte shtëpie (jo i blerë), 200gr margarinë. Margarinën e përziejmë me mikser, […]