Tag: tortë karotë

tortë karotë
Ëmbëlsira

Tortë karotë, receta origjinale

Receta tradicionale e tortës karotë zakonisht përmban shumë përbërës të shtrenjtë dhe është shumë e vështirë për ta përgatitur. Por kjo recetë klasike dhe e lehtë e tortës karotë është desert krejt tjetër. Duke përdorur një blender të dorës, e bën shumë më të lehtë […]