Tag: tortë për bajram

bajram
Ëmbëlsira

Ëmbëlsira më e mirë për Bajram

Festa e bajramit po afrohet dhe të gjithë kemi dëshirë që ti befasojmë mysafirët tanë. Kjo është një ëmbëlsirë speciale për bajram. Përbërësit: petë të gatshme, filli i pare 1 margarinë (gjalpë), 1 gotë qumësht, 1 çokollatë kuzhine, 1 pako biskota plazma të bluara. Për […]