Tag: truri

Këshilla

Kjo është receta e rasojit më të mirë

Sapo ta provoni ju do të shijoni gjithë energjinë e pashtershme të fshehur në të. Kjo pije quhet ndryshe ilaçi i të varfërve pasi është e përballueshme në çmim dhe ka cilësi mjekësore kuruese. Po ashtu të bën të ndihesh e/i bukur sepse përmirëson pamjen […]

Këshilla

Si ta ulni tensionin e lartë me fiq

Fiqtë luajnë një rol shumë jetësor në organizëm sidomos për të kundërshtuar efektet e kripës, e cila zvogëlon përthithjen e kaliumit dhe rrit tensioni e gjakut. Shqiptarët vuajnë më së shumti nga hipertensioni, i njohur ndryshe si tensioni i lartë i gjakut. Tensioni i lartë […]