Tag: xhelatin

Ëmbëlsira

Receta si të bëni Panna Cotta në shtëpi

Përbërësit: 500ml pana ose hopla, 1 shkop vanilje ose pika ekstrat vanilje, 7gr fleta xhelatinë, 50 deri 150gr sheqer, furta të sezonës (mjedra, manaferra). Përgatitja: Së pari merreni xhelatinën dhe zhyteni në ujë të ftohtë, më pas lëreni ashtu derisa të zbutet për 10-15 minuta. […]