Tag: Zvicrës

rolladës
Ëmbëlsira

Receta origjinale e rolladës së Zvicrës

Kjo është receta e lehtë dhe e shijshme e rolladës së famshme të Zvicrës. Ëmbëlsirë që përgatitet lehtë dhe e cila ka një recetë mjaft të thjeshtë, të cilën mund ta përgatisin të gjithë. Përbërësit: 5 vezë 1g kripë 50g sheqer 90g miell për ëmbëlsira […]