A e keni ditur se kripa përdoret edhe për këtë?

Ne e përdorim kripën për çdo gjë, që prej ushqimit e deri tek pastrimi i rrugëve të ngrira në kohën e dimrit.

Kripa është një përbërës shumë i dobishëm, që gjithashtu ndikon që ne të qëndrojmë të hidratuar dhe gjallë.

Sido që të jetë, kripa mund të përdoret edhe për gjëra tjera përveç këtyre që i cekëm më lartë. Ajo mund të përdoret për të rregulluar shumë probleme në shtëpi.

Në videon e i tij, HouseholdHacker tregon për shtatë mënyrat e përdorimit të kripës, që çdokush mund t’i performojë lehtë në shtëpi ose apartament.

Kripa është e mirë për pastrim, pastrim të ndryshëm, dhe madje edhe për zhbllokimin e tubit të banjos apo kuzhinës.