Çka i ndodh trupit nëse pini ujë me limon çdo ditë

Shumë restorante e shërbejnë atë rregullisht dhe disa njerëz e fillojnë ditën me ujë me limon, në vend të kafesë ose çajit.

Nuk ka dyshim se limonët janë të shijshëm, por a ju bën më të shëndetshëm juve nëse e shtoni limonin në ujë?

Shumë dëshmi e mbështesin idenë e përfitimeve të mëdha shëndetësore të limonit me ujë. Studime të ndryshme shkencore thonë se uji me limon ka shumë të mira shëndetësore.

E për të mësuar më shumë se çfarë ndodh nëse pini ujë me limon çdo ditë, pergatit ju sjell më poshtë këtë video të realizuar nga faqja Ndryshe.