Nëse barku juaj ka këtë formë, do të lindni djalë

Bota është një vend i mahnitshëm. Sapo të mendoni se i keni parë të gjitha, del diçka e re dhe ju lë pa fjalë. Edhe gjërat më të zakonshme nganjëherë na habisin kur i shikojmë nga një kënd tjetër.

Sot, ne në pergatit.com kemi vendosur t’ju tregojmë një fakt interesant që ndoshta nuk e keni ditur më parë. Ky fakt është aq i pazakonshëm sa që do të dëshironi ta ndani atë menjëherë me miqtë dhe familjarët tuaj.

A e keni ditur se mund ta zbuloni gjininë e foshnjës tuaj, vetëm duke shikuar formën e barkut gjatë shtatzënisë? Po, është e vërtetë. Forma e barkut në shumë kultura botërore, thuhet se tregon saktë gjininë e foshnjës tuaj.

Disa njerëz besojnë se është e mundur të përcaktohet gjinia e foshnjës vetëm duke parë formën që merr barku i fryrë i një gruaje shtatzënë. Ideja është kjo: nëse barku rritet vetëm përpara, është djalë dhe nëse barku bëhet më i madh anash, është vajzë.

Edhe pse kjo ide është e njohur, nuk është dëshmuar shkencërisht nga ndonjë hulumtim. Zakonisht, sipas shkencës, forma dhe madhësia e barkut varet nga ajo se sa e gjatë ose e shkurtër është një grua. Tani është koha ta SHPËRNDANI këtë artikull me të tjerët, që edhe të tjerët ta mësojnë këtë fakt interesant. /pergatit.com