Pija që pastron zorrët

Ky ilaç është i njohur për shërimin e shumë sëmundjeve, për të pastruar mukusin e zorrëve dhe parazitët e tjerë.

Shumë njerëz vuajnë nga problemet e sistemit tretës dhe ndër shqetësimet më të zakonshme janë: sindroma e zorrëve të irrituara, kapsllëku kronik dhe dëmtimi i zorrës që rrit rrezikun e infeksionit të gjakut, për shkak se toksinat dhe bakteret e këqija kalojnë në qarkullimin e gjakut.

Nëpër zorrët tona kalojnë rreth 100 ton ushqim dhe 40 mijë litra lëngje, gjatë jetëgjatësisë mesatare prej 70 vitesh. Stomaku përpunon ushqimet, por mbetjet toksike, që helmojnë gjakun dhe trupin shkaktojnë dëme të pariparueshme.

Me ndihmën e një klizmë mund të pastrohet vetëm një pjesë e vogël e zorrës së trashë, që është 40-50 cm. Ky është ilaçi që do t’ju ndihmojë nëse ju keni gastrit, kolit, ulcerat e stomakut dhe sëmundjet e traktit urinar, mbipeshë dhe metabolizëm të dëmtuar.

Në mëngjes, konsumoni këtë përzierje për 3 javë:
Javën e parë: 1 lugë gjelle fara liri të bluara, përzier me 100 ml kefir.
Javën e dytë: 2 lugë fara liri të bluara, përzier me 100 ml kefir.
Javën e tretë: 3 lugë fara liri të bluara, përzier me 150 ml kefir.

Dhe duhet në mënyrë të detyrueshme të pini nga 2 deri në 3 litra ujë në ditë. Ju mund të praktikoni pastrimin e zorrëve në këtë mënyrë çdo vit. /pergatit.com