Problemet shëndetësore që i shëron akulli në qafë

Nëse ju jeni si unë atëherë besoj se ju e përdorni akullin vetëm për ta ftohur pijen tuaj alkoolike. Por të gjithë ne e kemi përdorur atë gabim. Natyrisht që akulli e ftohë pijen tuaj por shumica e njerëzve nuk e dijnë përfitimin shëndetësor nga akulli?

Ky sekret ka qenë i ruajtur mjaft mirë, por vënia e akullit në një pjesë të caktuar të qafës mund çuditërisht të ju bëjë të ndiheni më të rinj dhe më energjik. Pika ku fundi i kafkës suaj bashkohet me qafën quhet Feng Fu dhe kjo është pika ku duhet të vihet akulli, shkruan viralthread.com.

Me vendosjen e akullit në qafë, trupi juaj përtrihet vetvetiu dhe ju bën të ndiheni plot jetë.

Këto janë disa gjëra që mund t’i bëjë:

Përmirson gjumin tuaj, Ndreq disponimin tuaj, Shëron sistemin tuaj digjestiv, Ndihmon në lehtësimin e gripeve, Lehtëson kokëdhimbjet, dhimbjet e dhëmbit, Ndihmon në shërimin e sëmundjeve të frymarrjes dhe kardiovaskulare, Ndihmon problemet me gjëndra tiroide, Ndihmon ciklin menstrual dhe Përmirëson shëndetin mental.

Një këshillë se si ta gjeni Feng Fu-në: Shtrihuni në stomakun tuaj dhe vendoseni akullin ne qafë, rrini të shtrirë rreth 20 min, nëse nuk keni kohë mund ta mbështillni me një shall .

Qe të jetë më efektiv bëjeni këtë çdo ditë para së të hani mëngjesin dhe në mbrëmje para se të flini. Mos u frikësoni nëse pas 30-40 sekondave do ndjeni një nxehtësi në qafën tuaj sepse është normale.

Sipas mjekësisë tradicionale kineze Feng-Fu nuk mjekohet. Në fakt kjo metodë e kthen trupin në balancin e tij psikologjik, siguron shëndet më të mirë dhe e përtrin trupin. /pergatit.com