Recetë me lëngun e qepës për një shtatzëni të shpejtë

Kjo recetë është shumë e thjeshtë dhe preferohet vetëm një herë brenda vitit dhe të përdoret nga dita e pestë e ciklit menstrual, 15 ditë me radhë në mëngjes dhe mbrëmje në stomak të zbrazur.

Përbërësit e recetës: Një qepë e kuqe, 2 gota ujë pa klor (ujë i blerë në market).

Përgatitja e recetës: Hedhim në një enë 2 gota ujë dhe një qepë të qëruar dhe e mbulojmë masën me një kapak me qëllimë që avulli të mos depërtojë shumë jashtë dhe e lëmë të zihet për vetëm 5 minuta.

Ujin e kullojmë dhe e lëmë pak të ftohet dhe e pimë në mëngjes kur jemi esëll pra me stomak zbrazur. Njejtë veprojmë edhe në mbrëmje nga ora 18:00 duke e përgatitur me të njejtën masë.

Këtë përbërje e pergatitni dhe e konsumoni për 15 ditë me radhë nga dita e pestë e ciklit dhe preferohet vetëm një herë brenda vitit që të konsumohet. Urojmë që të gjitha ato femra që e konsumojnë të kenë sukses. /pergatit.com