Si t’i qëroni specat pa i ndotur duart

Si të përfundojë shtatori kështu fillon era e specave të pjekur. Nëse ju jeni të zellshëm dhe çdo vit përgatisni ajvar në shtëpi ju duhet ta shikoni këtë video.

Asnjëherë nuk është tepër vonë për të mësuar se si të lehtësoni punën të bërë turshi. Pra këtë vit, kur ju të piqni speca, vendosni ato në qese letre. Jo plastike, por letër.

Në videon më poshtë, mund të mësoni se si t’i qëroni speca pa i ndotur fare. Shpërndajeni me të tjerët këtë artikull, që ta mësojnë edhe ata.